Ivanečka policija pri provali u kafić zatekla 31-godišnjaka

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 23.10.2013. 13:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 31 godinu.

Sumnja se da je u noći 21./22. listopada provalio u caffe bar u ulici Mirka Maleza u Ivancu pri čemu su ga zatekli policijski službenici.

Protiv istog podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakinjom zbog sumnje da je ista počinila krađu novčanika sa osobnim dokumentima 16. listopada iz trgovine u Ludbregu, a koje je vlasništvo 44-godišnjakinje.

Protiv iste policijski službenici podnose kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

U periodu od 23. rujna do 22. listopada, nepoznati počinitelj je u mjestu Vrtlinovec provalio u vikend kuću vlasništvo 42-godišnjaka iz koje je otuđio dvije drvene skulpture, više komada odjeće i pokrivača.

Materijalna šteta će se utvrditi naknadno.

U noći 21./22. listopada, nepoznati počinitelj je u Gornjem Knegincu u ulici Mavra Schlangera provalio u servisnu radnju vlasništvo poduzeća iz Zagreba iz kojeg je otuđio prijenosnu metalnu kasu sa novcem, nakon čega je provalio u drugu servisnu radnju i salon za prodaju motora, a koje je vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Bikovcu iz kojeg je otuđio novac.

Prema izjavama vlasnika poduzeća materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

Komentari