Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe u dobi od 19, 24 i 34 godine, te 14-godišnjim maloljetnikom, izvijestila je PU varaždinska.

Naime, navedeni muškarci su jučer, 28. kolovoza oko ponoći na poljskom putu u Novoj Vesi Petrijanečkoj iz osobnog vozila, vlasništvo 25-godišnjaka, otuđili auto radio i zlatni prsten.

Iskoristili su kraći izlazak oštećenog muškarca iz vozila i otuđili spomenuto te se svojim vozilom udaljili s mjesta događaja. Nakon što ih je oštećeni sustigao, navedeni su ga fizički napali te mu oštetili vozilo i ponovno se udaljili, pri čemu su zaustavljeni po policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske.

Oštećenom je muškarcu medicinsku pomoć pružila ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je utvrdila da je zadobio površinsku ozljedu lica. Otuđeni predmeti su pronađeni te vraćeni oštećenom.  

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv četvorice počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari

29.08.2013. 11:26h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija