Iz automobila ukrao torbe s odjećom, obućom i higijenskim potrepštinama

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 14.03.2014. 15:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o krađama koje su se dogodile na području Policijske uprave varaždinske.

Od 12. do 13. ožujka u Zbelskoj ulici u Trnovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću za odmor vlasništvo 31-godišnjaka, iz koje je otuđio pretvarač za solarnu energiju i razni alat. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela poduzimaju mjere i radnje.

Jučer, 13. ožujka u poslijepodnevnim satima, nepoznati počinitelj je u Ulici braće Radić u Varaždinu provalio u osobno vozilo, vlasništvo mađarskog državljanina starosti 37 godina, iz kojeg je otuđio putne torbe s odjećom, obućom i higijenskim potrepštinama. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Komarnici Ludbreškoj, te dva prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Vrtlinovcu i Črešnjevu.

Komentari