U četvrtak tri pljačke

Iz bolničkog vozila u Varaždinu 'izvađen' akumulator, Jalžabečanke 'ostale' bez 10.000 kuna nakita

Objavljeno: 01.04.2016. 13:21

Zadnja izmjena: 01.04.2016. 13:22

Foto: ilustracija

Tijekom noći 30./31. ožujka u ulici Ivana Meštrovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu jedne zdravstvene institucije Varaždinske županije te otuđio akumulator, izvjestili su danas iz PU varaždinske.

Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1.500 kuna, međutim policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Provala u Optujskoj

Od 28. do 31. ožujka u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj, pak, provalio u prostorije jedne moto udruge. Tom je prilikom otuđio razna alkoholna i bezalkoholna pića, akumulator i drugo.

Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Krađa u Jalžabetu

Jučer, 31. ožujka u jutarnjim satima, nepoznati je počinitelj pronašao ključ ulaznih vrata i ušao u kuću u Kolodvorskoj ulici u Jalžabetu, te otuđio razni zlatni i srebrni nakit vlasništvo ženskih osoba starosti 41 i 74 godina.

Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Komentari