Iz dvije vikendice nestalo vino, iz šupe u Varaždinu flakserica

Objavljeno: 30.06.2014. 18:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o krađama koje su se tijekom vikenda dogodile na varaždinskom području.

U noći 28./29. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u dvije kuće za odmor u Paki, vlasništvo muškaraca starosti 39 i 64 godine, te otuđio vino. Materijalna se šteta procjenjuje na stotinjak kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 27. do 28. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u šupu u dvorištu obiteljske kuće u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, vlasništvo 64-godišnjakinje, te otuđio flaksericu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je sedam prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Ivancu, Varaždinu, Ludbregu, Gornjem Knegincu, Donjem Ladanju i u dva slučaja u Trnovcu, a radi se o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, te skitnju i prosjačenje.

Komentari