obiteljsko nasilje

TRAGEDIJA U KAPELI: Iz izvora bliskih žrtvi doznajemo: ''Htjela ga je izbaciti iz kuće i to je bio okidač za zločin''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.06.2017. 13:57

Zadnja izmjena: 02.06.2017. 11:58

Foto: Ilustracija

Jutros smo pisali o zločinu koji se prije par dana dogodio u Kapeli Podravskoj gdje je 48- godišnji muškarac upucao svoju nevjenčanu suprugu u leđa. Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu pritvorila je 48-godišnjeg muškarca zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, a protiv njega se pokreće istraga.

Iz izvora bliskih upucanoj ženi saznali samo kako se ona sad oporavlja u bolnici u Varaždinu i kako je van životne opasnosti.

Zašto je došlo do ovoga?

Kada se dogodi ovakav zločin, uvijek se pitamo koji su razlozi i zašto je do toga došlo. Isti nam je taj izvor rekao kako je muškarac izgubio posao te kako je posljednjih mjeseci maltretirao svoju suprugu nakon čega ga je ona htjela izbaciti iz kuće - koja je u njezinom vlasništu. Kako on nije imao kamo, čini se da se zbog toga odlučio na ovakav potez. Doznajemo i kako je muškarac otac trojice sinova, ali da oni ni prije ove tragedije nisu htjeli s njim kontaktirati.

Inače, neki tvrde kako je policija u kući osim vatrenog oružja našla i oporuku u kojoj je pisalo kako je muškarac ubiti najprije svoju ženu, a kasnije i sebe.

 

Komentari