Iz kontejnera lovačkog društva kod Pribislavca ukradene kosilice

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 20.01.2014. 15:07

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Prema izvješću Policijske uprave međimurske, tijekom proteklog razdoblja na području Međimurske županije dogodilo se nekoliko krađa.

U petak, 17. siječnja oko 1:45 sati u Čakovcu, u Parku Rudolfa Kropeka nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt i ukrao novac iz registar kase. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna, a dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je kazneno djelo počinio 30-godišnjak iz Strahoninca, te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s 16. na 17. siječnja, u Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu, gdje je ukrao novac, video rekorder, satove i odjeću. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 12. do 17. siječnja, u poljskom predjelu zvanom "Klanjčec", u blizini mjesta Pribislavec, nepoznati počinitelj provalio je u kontejner vlasništvo lovačkog društva iz Čakovca, odakle je ukrao kosilice. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 14. prosinca 2013. do 19. siječnja, u šumskom predjelu zvanom "Ivanjski Leš" kod Domašinca, nepoznati počinitelj porušio je i ukrao stabla drva jasena i graba, vlasništvo muškarca iz Novakovca. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari