Športskoj ulici u Čakovcu nepoznati počinitelj iz nezaključane svlačionice sportske dvorane ukrao je mobitel, čime je oštetio 17-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna.   

Također, u petak Ulici Josipa Kozarca Čakovcu u ugostiteljskom objektu nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju 32-godišnjeg vlasnika te mu ukrao mobitel, čime ga je oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je maloljetni mladić s područja Međimurske županije počinio kaznena djela krađe i teške krađe.

Sumnjiči se da je prošlog utoraka od 14 do 15 sati u Macincu, u Glavnoj ulici, provalio u osobni automobil te ukrao mobitel i baterijsku svjetiljku.

Nadalje, sumnja se da je u četvrtak, 19. veljače od 14 do 15 sati na prethodno navedenoj adresi iz nezaključanog osobnog automobila ukrao raznu ribolovnu opremu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a prema počinitelju podnijeti će se posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Čakovcu.

Komentari

24.02.2015. 21:31h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvor: incharged.com