Iz obiteljske kuće u Trnovcu ukrao prijenosno računalo

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 09.07.2013. 14:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Između 5. i 8. srpnja dogodila se krađa u obiteljskoj kući u Novoj ulici u Trnovcu, vlasništvo 48-godišnjaka, gdje je provalnik otuđio prijenosno računalo, javlja PU Varaždinska.

Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U noći, 7. - 8. srpnja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Varaždinu u Graberju, te otuđio novac i razna pića, javlja PU Varaždinska. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno, a policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom, zbog sumnje da je od rujna 2012. do travnja ove godine, samostalno ili zajedno s još trojicom mladića u dobi od 19 godina, počinio desetak provala u kioske za prodaju svijeća, frizerski salon, ugostiteljske i druge objekte. Iz istih su otuđivali novac, mobitele, cigarete, alkoholna pića i drugo, ukupne vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv navedenih će se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznene prijave za kaznena djela teške krađe.

Komentari