Iz Odgojnog doma Pahinsko u Ivancu nestala trojica mladića

Objavljeno: 14.08.2015. 10:17

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Ilustracija - Dario Muhar i Nikola Lipanj

Iz Odgojnog doma Pahinsko u Ivancu u utorak je netragom nestao sedamnaestogodišnji Nikola Lipanj, a izgubio se i svaki trag za Dragom Mitrovićem (15) te Dariom Muharom (18) ...

Nikola se 11. kolovoza udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu, zeleni donji dio trenirke i tenisice.  Visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Iz iste ustanove, u ponedjeljak 10. kolovoza udaljio se i dvije godine mlađi Drago Mitrović. Za njega nije poznato kako je bio odjeven u trenutku nestanka.

Još jedan nestanak zabilježen je i u srijedu, 12. kolovoza, kada se iz Pahinskog udaljio Dario Muhar. Riječ je o mladiću visokom 166 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Trojici mladića se izgubio svaki trag i vrlo vjerojatno, kao i u većini takvih slučajeva, riječ je o bijegu iz Odgojnog doma.    

Ukoliko ste vidjeli spomenute osobe, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Komentari