Iz škole u Vrazovoj ulici ukradeno nekoliko desetaka tisuća kuna

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 14.04.2014. 17:30

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o krađama koje su se dogodile proteklih dana.

Od 4. do 11. travnja u Vinogradima Ludbreškim, na predjelu zvanom Brčevec, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 48-godišnjaka, te otuđio inox bačvu, škare za živicu, aluminijske ljestve i druge predmete. Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 10. do 11. travnja u ulici Braće Radića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk poduzeća sa sjedištem u Zagrebu. Tom je prilikom otuđio razne cigarete, u vrijednosti preko deset tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 10. do 11. travnja, nepoznati je počinitelj iz tajništva jedne obrazovne ustanove u Vrazovoj ulici u Varaždinu, otuđio iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U petak, 11. travnja oko 17 sati, u Parku mladih u Hallerovoj aleji u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz torbice vlasništvo 18-godišnjakinje, otuđio novčanik s iznosom od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je devet prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Hrženici, Jurketincu, Vrbanovcu i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz buku, viku i galamu, naročito drsko i nepristojno ponašanje, tučnjavu u ugostiteljskim objektima i na ulici, vrijeđanju i omalovažavanju ovlaštenih službenih osoba, držanju životinja bez nadzora, te skitnju i prosjačenje.

Također su zabilježena tri prekršaja nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Krkancu, Martiniću i Jerovcu.

Komentari