Iz tuđih šuma pokrali veće količine drva

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 12.01.2015. 19:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvjestila je o krađama proteklog vikenda, a zabilježila je dva slučaja šumske krađe...

U vremenskom razdoblju od 5. do 19. prosinca prošle godine u šumskom predjelu Siget u blizini mjesta Trnovec, nepoznati počinitelj posjekao je i potom ukrao 93 stabala ukupne drvne mase od 10,3 m³, državnog vlasništva, ukupne vrijednosti 10.635,60 kuna. Protiv počinitelja biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 20. studenog do 1. prosinca prošle godine u šumskom predjelu zvanom Trnovec u blizini mjesta Trnovec, nepoznati počinitelj posjekao je i potom ukrao ukupno 3,78 m³ drvena, državnog vlasništva, ukupne vrijednosti 3.908,89 kuna. Protiv počinitelja biti će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U Ulici A. Schulteissa u Čakovcu nepoznati je počinitelj u petak provalio u obiteljsku kuću, gdje zatečen od strane kućepazitelja. Počinitelj je uspio ukrasti ručne satove i potom pobjeći. Materijalna šteta za sada nije utvrđena zbog odsutnosti vlasnika, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U Selnici u Ulici Zrinskih u nedjelju nepoznati je počinitelj iz nezaključanog skladišta električnog materijala ukrao oko 1500 metara električnih bakrenih kablova raznih dimenzija. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od više desetaka tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari