Iz varaždinskog hotela za pse obitelji Martinčević vratili mrtvog kućnog ljubimca

Piše: A. Matušin

Objavljeno: 10.07.2015. 15:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Facebook

Ostavili živog, zdravog i veselog pisća u varaždinskom hotelu za kućne ljubimce, otišli na more, a onda im s pet dana zakašnjenja javili da je njihov maltezer Bubi uginuo od ugriza.

Priča je to koju je na svom Facebook profilu u četvrtak, 9. srpnja, objavio Predrag Martinčević iz Varaždina, poprativši je s fotografijom mjesta na kojemu je kućni ljubimac njegove obitelji zakopan. Riječ je, kako nadalje piše Martinčević, o hotelu za kućne ljubimce "Aurora".

Psi poput oružja

- Zbog vlasnikove neorganiziranosti naš Bubi od 3 kg bio je sa psima različitih pasmina i veličina. Neki od njih su više kao oružje, a ne psi – napisao je Martinčević na Facebooku, ističući da nakon što su ostavili psa, nisu "imali mira", pa su pokušali vlasniku na spomenuto skrenuti pozornost.

- No vlasnik nas nije ni blizu ozbiljno shvatio. Otišli smo na more. 3. 07. nam iz hotela javljaju vijesti da je pas izgrižen i da je uginuo. No bio je izgrižen 5 dana ranije. Javili su nam tek kad je uginuo – tvrdi Martinčević, napominjući da su ga "vodili nekom veterinaru koji očito isto olako shvaća svoj posao".

Donijeli ga u kutiji

- Iako mi imamo svoje veterinare uskratili su nam da znamo, reagiramo i odvedemo pravom veterinaru, platimo koliko god je potrebno i naš Bubi bi preživio. On je nama bio kao dijete, iako imamo svoje troje djece, no bol ne prolazi. Doveli smo ga misleći na sigurno, a odveli ga u kutiji i zakopali u našem dvorištu – zaključuje.

Kako Martinčević nadalje piše, pas je imao "teške ozlijede, izgrižen, slomljenu lopaticu, a tek je dovezen veterinaru u ponedjeljak, operiran u srijedu, uginuo u petak. Navodno od trovanja."

>>Vlasnik hotela za pse: Iako budno pazimo na životinje, nepredvidive su i dogodilo se najgore

Provjerite sve

Obitelj pretpostavlja da nije ni približno imao odgovarajuću terapiju, jer u tom slučaju smatraju da ne bi došlo do trovanja. Apeliraju stoga na sve vlasnike kućnih ljubimaca da se ne ustručavaju "provjeriti sve", kada ostavljaju svojega ljubimca u nekom od hotela.

- Mi smo žrtve nečijeg opuštenog ponašanja i nonšalantnosti - ogorčena je obitelj Martinčević.

Komentari