Iz voćnjaka u Selniku ukradena rezana drvena građa

Objavljeno: 26.08.2014. 14:53

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Varaždinska je policija izvijestila o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

U noći s 24. na 25. kolovoza nepoznati je počinitelj provalio u caffe bar u Supilovoj ulici u Varaždinu te otuđio novac iz registar kase. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 17. do 24. kolovoza, na poljskom predjelu u Selniku, nepoznati je počinitelj otuđio nekoliko kubnih metara rezane drvene građe iz voćnjaka vlasništvo 60-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 25. kolovoza u poslijepodnevnim satima, u trgovini u Zagrebačkoj ulici u Novom Marofu nepoznati je počinitelj otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima i novcem. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla dvadeset i četiri sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu i Preknu.

Komentari