Izgubila kontrolu i vozilom se prevrnula na bok

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 15.12.2014. 16:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvor: www.breakingnews.ie

U Radovcu se u subotu dogodila prometna nesreća u kojoj ozlijeđena 27-godišnjakinja. Ona je izgubila kontrolu na vozilom te sletjela van klonik prevrnuvši se vozilom na bok...

Uzrok nesreće je neprilagođena brzina, vidljivost te uvjeti i stanje kolnika. Medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj Općoj bolnici.

Prometna nesreća dogodila se i u petak u Ulici Stjepana Radića u Vidovcu, a ozlijeđena je jedna osoba.  Muškarac starosti 26 godina upravljao je osobnim vozilom iza teretnog vozila s prikolicom. U jednom je trenutku započeo je pretjecati teretno vozilo, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom je prilikom prednjim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu osobnog vozila kojim je ispred teretnog vozila upravljala 21-godišnjakinja, a koja je započela skretanje ulijevo prema Budislavcu bez da se također prethodno uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Uslijed udara, oba su vozila odbačena u lijevo gdje su udarila u dvorišnu ogradu, a vozilo 26-godišnjaka nakon toga  i u prometni znak. U prometnoj je nesreći ozlijeđena vozačica, te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Komentari