Izgubio nadzor nad vozilom, udario u betonski stup i sletio u jarak

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 23.02.2015. 21:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Purgi Bednjanskoj u subotu se dogodila prometna nesreća u kojoj je s ozljedama prošao 59-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Trakošćana prema Bednji te je zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u desno van kolnika u cestovni jarak. Pritom je prednjim dijelom vozila udario u betonski most. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila su u subotu u mjestu Pleš. Muškarac starosti 28 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0.67 promila iz smjera Bednje prema Trakošćanu. Dolaskom u desni zavoj, zbog neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika, izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio u desno van kolnika u cestovni jarak gdje se vozilo prevrnulo na krov. U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač i 22-godišnja putnica iz vozila. Medicinska im je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Jedan osoba ozlijeđena je pak u nedjelju u prometnoj nesreći koja se dogodila na Trgu hrvatskih Ivanovaca u Ivancu. Žena starosti 42 godine upravljala je osobnim vozilom Varaždinskom ulicom te je dolaskom do Trga hrvatskih Ivanovaca, zbog neprilagođene brzine stanju i osobinama kolnika, izgubila nadzor nad upravljačem. Tom prilikom se vozilo zanijelo i udarilo u desnu uzdignutu bankinu nakon čega se prevrnulo na lijevi bok. Ozlijeđenoj je 42-godišnjakinji medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici.

Komentari