Izlazeći iz birtije automobilom naletio na 13-godišnjaka

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 15.09.2014. 16:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Proteklog vikenda u Varaždinskoj županiji dogodile su se dvije prometne nesreće u kojoj su sudjelovali alkoholizirani vozači. U Ivancu je alkoholizirani vozač ozlijedio 13-godišnjaka.

Nesreća se dogodila u Ulici Akademika Mirka Maleza u Ivancu na koju se s parkirališta uključivao 62-godišnjak s 1,18 promila i udario o 13-godišnjeg biciklista koji se kretao nogostupom. Došlo je do udara prednjeg kotača bicikla u prednji desni kotač osobnog vozila te je od udarca biciklist pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U nedjelju u 4.10 sati dogodila se prometna nesreća u Varaždinu u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Osobnim vozilom je prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom i pod utjecajem alkohola od 0.76 promila upravljao 21-godišnjak. Upravljao je iz smjera ulice Miroslava Krleže u smjeru Trga Slobode, gdje je dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa Trgom Slobode i ulice Augusta Cesarca vozilom ušao u raskrižje, a da nije propustio osobno vozilo kojim je Kapucinskim trgom iz smjera ulice Stanka Vraza u smjeru Cesarćeve ulice upravljao 63-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara vozila, dok je jedno vozilo od siline udara odbačeno na stupiće nogostupa i metalni nosač pješačkog semafora. U prometnoj nesreći ozljede su zadobili 63-godišnji vozač i 54-godišnja putnica iz istog vozila. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Komentari