tragedija

Izvnredno priopćenje PU varaždinske vezano uz nesreću u kojoj je poginuo Slobodan Sudec

Objavljeno: 20.06.2021. 09:08

Zadnja izmjena: 20.06.2021. 09:26

Foto: NK Slaven Belupo

Zbog velikog interesa javnosti vezano uz jučerašnju prometnu nesreću u kojoj je poginuo Slobodan Sudec, nogometni trener, iz PU varaždinske stiglo je izvanredno priopćenje.

"U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 19. lipnja oko 16.35 sati u Varaždinskoj ulici u Poljancu smrtno je stradao muškarac starosti 48 godina. Očevidom je utvrđeno, kako je nesretni muškarac upravljao osobnim vozilom iz smjera Varaždina u smjeru Ludbrega. Dolaskom u desni zavoj, vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika i na travnatu površinu s lijeve strane kolnika, gdje je prednjim djelom vozila udario u betonski stup. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, koji su pružali medicinsku pomoć unesrećenom, ali je nesretni muškarac uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Također na mjesto događaja izašli su i vatrogasci DVD Ludbreg zbog izvlačenja unesrećenog iz vozila i sprječavanja vozila od zapaljenja." piše u izvanrednom priopćenju PU varažinske.

Komentari