izvjestila pu varaždinska

JALŽABET Vozačica s 1,5 promila u 14 sati poslijepodne ozlijedila biciklista

PU Varaždinska

Objavljeno: 23.01.2020. 12:20

Zadnja izmjena: 23.01.2020. 12:21

Jučer, 22. siječnja oko 13.50 sati u Kaštelancu, u prometnoj nesreći ozlijeđena je jedna osoba, iz razloga što je žena starosti 38 godina upravljala je osobnim vozilom od utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.59 g/kg.

Vozilom je započela radnju pretjecanja drugog vozila u zavoju gdje je preglednost ceste nedovoljna. Prilikom pretjecanja nepoznatog vozila izgubila je nadzor nad upravljačem vozila i lijevim kotačima vozila udarila u rubni kamen, nakon čega je vozilo odbačeno udesno na kolnik gdje je stražnjim djelom vozila udarila u lijevi dio nepoznatog vozila.

Uslijed sudara vozilo je u zanošenju odbačeno van kolnika, gdje je prednjim djelom udarila u ogradu i betonski stup električnog voda. Također je prilikom slijetanja vozila van kolnika u zanošenju udarila i u bicikl, kojim je upravljao 79-godišnjak, a koji se biciklom uključivao u promet iz dvorišta.

Biciklist je, kako je izvjestila PU varaždina, zadobio ozljede, te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane. Nakon prometne nesreće nepoznato vozilo je napustilo mjesto događaja. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku nepoznatog vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći.

Komentari