Napadnut toplički župnik

OGLASILA SE MLADENKA "Javno nas je s oltara prozvao, nitko ga nije gađao rižom"

Objavljeno: 20.08.2018. 16:40

Zadnja izmjena: 20.08.2018. 18:44

Foto: Arhiva/ilustracija

Danas smo izvjestili kako je ove nedjelje, 19. kolovoza, u župnoj crkvi u Varaždinskim Toplicama došlo do incidenta u kojem je, prema neslužbenim informacijama, župnik pogođen paketom riže.

Dogodilo se to u sakristiji prije mise, a incident je navodno skrivio otac mladenke koja se dan ranije u istoj crkvi udala. Razlog je, pak, taj, što župnik svadbenoj povorci nije dozvolio bacanje riže i konfeta. Naposlijetku, intervenirala je i policija, budući da je svećenik podnio kaznenu prijavu.

Nakon objave ove informacije, javila nam se sama mladenka, ogorčena glasinama da je svećenik pogođen rižom. Tvrdi da je došlo samo do verbalnog sukoba između svećenika i njezina oca, a ogorčena je pritom i na svećenika koji ih je, kako tvrdi – javno s oltara prozvao zbog nečega što nije istina.

- Konfeti su bacani izvan područja crkve, ali nas je svećenik zbog toga svejedno javno s oltara prozvao. Istina je da je došlo do verbalnog sukoba između svećenika i mojega oca, međutim laž je da je moj otac svećenika pogodio rižom – tvrdi mladenka.

Komentari