Je li podmetnut požar u kojem je izgorio objekt i nekoliko stotina bala sijena?

Objavljeno: 11.08.2014. 18:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

PU međimurska u svom je redovitom priopćenju za medije izvjestila o požaru i nekoliko krađa.

U nedjelju, 10. kolovoza oko 1 sat poslije ponoći u Murskom Središću, u Kolodvorskoj ulici, na drvenom skladištu u kojem se nalazilo stotina komada bala sijena izbio je požar. U požaru su u potpunosti izgorjeli objekt i bale slame.
Inspektor zaštite od požara Policijske uprave međimurske kao uzrok požara isključio je prirodnu pojavu i tehnički uzrok, dok poduzetu ljudsku radnju nije isključio.                  

Materijalna šteta procjenjuje se na više desetka tisuća kuna.

Podsjetimo, i lani u srpnju međimurska je policija izvjestila o nizu podmetnutih požara na području Ivanovca te tragala za piromanom.

>> Policija traga za osobom koja je u Međimurju izazvala pet požara

Tijekom noći s 8. na 9. kolovoza u Orehovici, u Ulici Josipa Slavenskog, nepoznati počinitelj je u dvorištu obiteljske kuće provalio u garažu, gdje je ukrao  razni profesionalni alat, građevinska kolica, električne kablove i više komada peradi.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 15. srpnja do 5. kolovoza u šumskom predjelu zvanom "Borovje", u blizini mjesta Knezovec, nepoznati počinitelj je porušio i ukrao više komada stabala vlasništvo ženske osobe iz Šenkovca.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U petak, 8. kolovoza od 12 do 14 sati na obali jezera u Gornjem Kuršancu, nepoznati počinitelj je iz otključanog osobnog automobila vlasništvo muškarac iz Varaždina ukrao torbu u kojoj se nalazila razna fotoprema, vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.
 

Tijekom noći s 8. na 9. kolovoza u Ivanovcu, u Ulici Grabanice, nepoznati počinitelj je iz nezaključane šupe vlasništvo muškarca iz Čakovca ukrao traktorsku kosilicu vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari