informacije iz dorh-a

Jedna od žrtava pomahnitalog muškarca kod Marofa je njegov vlastiti zet

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.03.2019. 08:08

Zadnja izmjena: 19.03.2019. 08:13

Izvještavali smo vas o dvostrukom pokušaju ubojstva koje se dogodilo u Topličici blizu Marofa kada je muškarac nožem napao dvojicu muškaraca, a sada je vezano uz ovaj slučaj priopćenje objavio i DORH.

Kako pišu, zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske, 16. ožujka sudjelovao u provođenju očevida zbog postojanja osnova sumnje da je hrvatski državljanin (1963.) počinio kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva i pokušaja ubojstva. 

Prema njihovim informacijaama, uhićeni 56-godišnjak je u dvorištu ispred obiteljske kuće u cilju usmrćenja zadao ubod nožem 53-godišnjaku u prsni koš, a odmah potom ubo nožem u trbuh 30-godišnjeg supruga svoje kćeri. Obojica oštećenika zadobila su tjelesne ozljede i podvrgnuta su operativnim zahvatima u varaždinskoj bolnici.  

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, državno odvjetništvo je izdalo naloge za uzimanje potrebnih uzoraka radi vještačenja DNA i drugih vještačenja, a poduzet će se i druge radnje prema zakonskim propisima o postupanju s uhićenim osobam

 

Komentari