pobjegao s mjesta nesreće

Jedva punoljetan pijan krivudao centrom Varaždina, slupao dva auta pa se trijeznio u policiji

Objavljeno: 30.10.2023. 10:29

Zadnja izmjena: 30.10.2023. 10:29

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

U subotu, 28. listopada oko 2.50 sati, kod Trga bana Jelačića u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom.

Prema informacijama iz Policijske uprave varaždinske, mladić starosti 18 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.86 promila. On prilikom obilaženja propisno parkiranog osobnog automobila, svoje vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje je obilazio, te je prednjim lijevim djelom automobila udario u stražnji desni branik parkiranog automobila.

Nakon prometne nesreće je s vozilom napustio mjesto događaja, a da oštećenom vlasniku nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću. Potom je nastavio vožnju do Trenkove ulice gdje je prednjim desnim djelom svog automobila udario je u stražnji lijevi blatobran propisno parkiranog osobnog automobila, nakon čega je zaustavljen od strane policijskih službenika.

Kako je postojala opravdana bojazan da će nastaviti s činjenjem prekršaja priveden je u PPRP Varaždin i smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. U prometnoj nesreći nje bilo ozlijeđenih osoba već je nastala materijalna šteta.

Komentari