crni dan na cestama

Jučer čak 3 nesreće s ozlijeđene 4 ženske osobe - jednu nesreću prouzročila je uspavana vozačica

Objavljeno: 05.07.2017. 16:45

Zadnja izmjena: 05.07.2017. 16:45

Foto: Arhiva

Jučer je bio jedan od crnih dana na našim cestama. Dogodile su se tri prometne nesreće, a u njima su ozlijeđene četiri ženske osobe.

Oko 6:30 jedna se nesreća dogodila u Gornjem Vratnu. 48- godišnjakinja je zbog umora zaspala u vožnji, te je dolaskom u zavoj prešla na suprotnu prometnu traku. Pritom je udarila u drugi auto kojim je iz suprotnog smjera upravljala 24-godišnjakinja.Od siline udara, auto 24-godišnjakinje je odbačen te je stražnjim dijelom udario u metalnu dvorišnu ogradu. U prometnoj su nesreći ozlijeđene obje vozačice te im je zatim poružena medicinska pomoć u bolnici.

Druga nesreća dogodila se u Sračincu,a ozlijeđena je 56-godišnjakinja. Prilikom skretanja ulijevo nije pogledala iza sebe te je naletjela na motocikl kojim je upravljao 71-godišnji državljanin Švicarske. Uslijed udara oba su vozača pala na kolnik, pri čemu je biciklistica ozlijeđena te je prevezena u varaždinsku Opću bolnicu.

 U trećoj nesreći u Varaždinu je ozlijeđena 14-godišnjakinja. Ona je upravljala biciklom Vinogradskom ulicom u smjeru Varaždinske ulice. Zbog nedržanja bicikla uz desni rub, u jednom je trenutku prešla na desnu stranu van ceste, te na nizbrdici izgubila nadzor nad upravljačem i pala.

>> Prometna nesreća u Gornjem Vratnu- dvije osobe ozlijeđene

Komentari