manjak koncentracije

Jučer čak četiri osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama - najgore bilo u Trnovcu

Objavljeno: 10.08.2017. 18:35

Zadnja izmjena: 10.08.2017. 18:38

Foto: Arhiva

Jučer je bio dosta loš dan za sudionike u prometu, jer su u tri prometne nesreće ozlijeđene čak 4 osobe. Jednu od tih nesreća - onu u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu - prouzročio je alkohol. Ostale dvije nesreće nastale su pogreškom koji čine mnogi vozači - nedržanjem razmaka.

Navečer oko 20.40 ozlijeđena je 33-godišnja vozačica, koja je na križanju s Kapucinskim trgom prošla kroz zeleno svjetlo. No, zeleno je svjetlo bilo upaljeno i osobnom vozilu koje je išlo iz smjera Vidovskog trga. Za upravljačem tog vozila sjedio je 43-godišnjak s 1,70 promila alkohola u krvi. Ozlijeđena je vozačica, a pijani vozač je odveden na otrežnjenje u prostorije policije.

Lančani sudar u Trnovcu

Svega 40-ak minuta ranije također u Varaždinu - ovaj put u Merlićevoj ulici - ozlijeđen je 19-godišnji vozač automobila u koji se zbog vožne neprilagođenom brzinom zabio auto za kojim je sjedila 42-godišnjakinja.

Najteži sudar jučer se zbio u Trnovcu, kad se 20-godišnja vozačica zbog nepridržavanja razmaka zabila u auto kojim je upravljao 56-godišnjak i koji je usporavao zbog nailaska na kolonu vozila pred sobom. Udarac je bio toliko jak da je udareni automobil odbačen na drugi trak gdje se zabio u bok osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 22-godišnjak. Ozljede su zadobili 20-godišnja vozačica i 22-godišnji vozač.

 

 

Komentari