Kamionom naletio na auto koji je stao na pješačkom prijelazu

Objavljeno: 09.10.2014. 13:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: Ilustracija

Još su se dvije prometne nesreće dogodile 7. listopada, javlja PU varaždinska.

U utorak oko 14:20 sati u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena jedna osoba. Teretnim vozilom je upravljao 27-godišnjak pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.16 g/kg.

Upravljao je ulicom Braće Radić iz smjera raskrižja s ulicom Ratimira Hercega u smjeru Gojanca, gdje je ispred obilježenog pješačkog prijelaza kod raskrižja s Jurkovićevom ulicom zbog ne držanja potrebitog razmaka kod vožnje u slijedu prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljala 34-godišnjakinja. Ista je od udara zadobila ozljede, te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 7. listopada oko 16:15 sati u mjestu Zamlaka. Žena starosti 51 godinu upravljala je osobnim vozilom iz smjera Šemovca u smjeru Zamlake. Dolaskom do nadvožnjaka vozilom se nije kretala obilježenom prometnom trakom, već je prešla desno, gdje je prednjim desnim kotačem vozila udarila u početak rubnika na nadvožnjaku, te je od jačine udara izgubila kontrolu nad upravljačem uslijed čega je vozilom prešla ulijevo na suprotnu stranu ceste, gdje je prednjim djelom vozila udarila u jednostruku ogradu vlasništvo državnog poduzeća.

Vozačica je zadobila ozljede, a medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Komentari