5 sudara u 1 nesreći

KAO U AKCIJSKOM FILMU Evo kako je tekla jučerašnja vrlo specifična prometna nesreća u centru Varaždina

Objavljeno: 08.02.2018. 13:34

Zadnja izmjena: 08.02.2018. 13:37

Foto: Arhiva

Jučerašnji snijeg na cestama izazvao je grdne probleme u prometu, a u jutarnjim satima, kao što smo već pisali, došlo je do nekoliko prometnih nesreća samo u Varaždinu. Jedna od njih je uistinu specifična po mnogo čemu.

>> FOTO: SNIJEG OTEŽAVA PROMET - u Ulici Braće Radić u Varaždinu nekoliko prometnih nesreća

Oko 7.40 sati u Trakošćanskoj ulici u Varaždinu vozač od 58 godina prvo je zbog nedržanja razmaka udario u stražnji dio vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 27-godišnjak.

Stablo za kraj

Potom je u nekontroliranoj vožnji udario u zadnji lijevi dio osobnog vozila kojim je upravljao 51-godišnjak, a koji se prethodno zaustavio na parkiralištu radi parkiranja. Zatim je udario u lijevi zadnji dio osobnog vozila  kojim je upravljala 46-godišnjakinja, koja se također zaustavila na parkiralištu.

Nakon toga se nastavio kretati vozilom po kolniku prilikom čega je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet iz suprotnog smjera, gdje je prednjim djelom vozila udario u zadnji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je ulicom Braće Radić iz suprotnog smjera upravljala 51-godišnjakinja. Nakon tog sudara, izletio je izvan kolnika na nogostup i zemljanu površinu te udario u stablo. Kao što vidite na fotografiji, ovo zalijetanje u stablo niije bilo nimalo bezazleno. U svim ovim sudarima na koncu je ozlijeđen samo vozač koji je skrivio sve ove nesreće.

Komentari