izvijestila pu varaždinska

Kleptoman ili? U roku par dana pokrao sve - od čarapa do bicikla

Objavljeno: 07.06.2021. 12:03

Zadnja izmjena: 07.06.2021. 12:03

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom koji je u od 29. do 30. svibnja u Varaždinu ukrao lijekove, bicikl, novčanik....

Navedeno je muškarac najprije provalio u medicinsku ordinaciju u Zavojnoj ulici u Varaždinu, gdje je ispreturao stvari i ukrao desetak kutija lijekova. Nakon toga je u namjeri prikrivanja tragova, prostorije zaprašio prahom za gašenje požara. Također se sumnja da je 30. svibnja, u dežurnoj ordinaciji  u ulici Ivana Meštrovića, iz torbe ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima u vlasništvu 55-godišnje zaposlenice, dok je u ponedjeljak, 31. svibnja oko 16 sati, ispred ugostiteljskog objekta u Zagrebačkoj ulici, ukrao bicikl u vlasništvu 54-godišnjaka.

Nadalje, postoji sumnja da je u subotu, 5. lipnja oko 18 sati u trgovini u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, otuđio aparate za brijanje, čarape i druge proizvode ukupne vrijednosti od oko 600 kuna, pri čemu je zatečen od strane zaštitara, kojem je predao otuđene predmete prije dolaska policije.

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari