Kod 33-godišnjaka pronađeno više stotina kutija cigareta

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 30.09.2013. 18:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin su temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražili obiteljsku kuću, kojom se koristi 33-godišnjak, izvijestila je PU varaždinska.

Prilikom pretrage pronađeno je više stotina kutija raznih vrsta cigareta bez markica, odnosno označenih s markicama drugih država.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv 33-godišnjaka podnosi se kaznena prijava za kazneno djelo "Nedozvoljena trgovina" nadležnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin također su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca sa zagrebačkog područja starosti 33 i 37 godina.

Sumnja se da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem u kiosk. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno da su 24. rujna oko 22:15 sati u ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu provalili u kiosk vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Zagrebu iz kojeg nisu ništa otuđili.

Osumnjičeni su 25. rujna uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku.

U subotu, 28. rujna nepoznati počinitelj je u Tužnom iz obiteljske kuće vlasništvo 44-godišnjakinje ukrao novac i zlatni nakit. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari