Kod 34-godišnjaka pronađeno ilegalno oružje i ukradena roba

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 10.02.2014. 11:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: PU međimurska

Policijski službenici PU međimurske su u sklopu kriminalističkog istraživanja nad 34-godišnjakom iz Ivanovca temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršili pretrage doma i drugih prostorija na dvije adrese, u Kalničkoj i Varaždinskoj ulici u Ivanovcu.

Pritom je u Kalničkoj ulici pronađena jedna malokalibarska puška sa optikom i više desetaka komada pripadajućeg streljiva, za koje je utvrđeno da pripadaju 37-godišnjaku iz Ivanovca protiv kojeg će se Općinskom državnom odvjetniku podnijeti kaznena prijava radi nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Pretragama je pronađen i dio predmeta koji su tijekom noći s 30. na 31. siječnja u polju zvanom "Škrtica“ u blizini grada Čakovca prilikom teške krađe ukradeni iz vikend kuće vlasništvo muškarca iz Čakovca, a dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su tu tešku krađu počinili spomenuti 34-godišnjak i 42-godišnjak iz Ivanovca, radi čega će se protiv njih podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari