Policijska uprava međimurska izvjestila je o krađama proteklog vikenda...

Kod akumulacijskog jezera na izletištu Marina u blizini Preloga, nepoznati počinitelj u vremenskom razdobolju od srijede do petka ukrao je lancem privezan čamac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.    

U subotu u Nedelišću nepoznati počinitelj je iz torbice, koju je na leđima držala ženska osoba ukrao novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.    

U Palovcu je pak nepoznati počinitelj sa subote na nedjelju provalio u lovački dom gdje ukrao servise za jelo i bezalkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.    

U Novom selu Rok u nedjelju je provaljeno u obiteljsku kuću. Nepoznati počinitelj ispremetao stvari te ukrao razni nakit i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.   

Komentari

15.12.2014. 19:25h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvor: forum.woodenboat.com