Kod dravskog mosta ukrao alat iz automobila 46-godišnjeg Varaždinca

Objavljeno: 13.08.2014. 10:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Međimurska je policija izvijestila o krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja.

Tijekom noći s 11. na 12. kolovoza u Domašincu, u Ulici Katarine Zrinski, nepoznati počinitelj provalio je u garažu, gdje je ukrao razni alat i PVC kanistre s gorivom. Potom je iz kruga dvorišta ukrao nekoliko PVC vreća s kukuruzom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U utorak, 12. kolovoza oko 13:30 sati u Čakovcu, u Ulici ZAVNOH-a, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju muškarca iz Mačkovca, te je iz nezaključanog osobnog automobila ukrao torbicu u kojoj su se nalazili fotoaparat, mobitel, osobni dokumenti, bankovne kartice i novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U ponedjeljak, 11. kolovoza oko 20:15 sati u Čakovcu, u Zagrebačkoj ulici, policijski službenici zatekli su dvije muške osobe kako na biciklima prevoze razno željezo. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 21-godišnjak iz Pribislavca i maloljetnik s područja Međimurske županije iz kruga poduzeća u Ulici Tome Bratkovića u Čakovcu ukrali razno otpadno željezo vrijednosti nekoliko stotina kuna. Protiv počinitelja podnijet će se posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Također, iz Policijske uprave međimurske priopćeno je kako se dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da je 18-godišnjak iz Kuršanca počinio kazneno djelo teške krađe, u subotu, 2. kolovoza u vremenu od 17:30 do 19:10 sati u Gornjem Kuršancu, kod mosta preko rijeke Drave, gdje je provalio u parkirani osobni automobil vlasništvo 46-godišnjaka iz Varaždina, te ukrao razni električarski alat. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari