Prometna nesreća 

Kod Kapucinskog trga uzrokovao sudar zbog nepoštivanja prednosti prolaska 

Objavljeno: 18.03.2024. 11:47

Zadnja izmjena: 18.03.2024. 14:32

Foto: Arhiva

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 20,55 sati kod Kapucinskog trga u Varaždinu, ozlijeđen je 24-godišnji mladić, izvijestila je danas Policijska uprava varaždinska.

 Mladić starosti 19 godina upravljao je osobnim automobilom, koji je ulaskom u semaforizirano raskrižje, na znak zelenog svijetla skretao ulijevo a da pritom, iako je bio dužan, nije propustio vozilo koje je, dolazeći iz suprotnog smjera, zadržalo smjer svojeg kretanja. Tom je prilikom, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, prednjim dijelom vozila naletio na prednju lijevu stranu osobnog automobila kojim je upravljao 24-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera kolnikom iste ceste također na znak zelenog svijetla na semaforu, a u trenutku nesreće ušao je u raskrižje zadržavajući smjer kretanja ravno i u odnosu na gore navedeno vozilo imao prednost prolaska.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 24-godišnji vozač. Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno, navode iz PU varaždinske.

Komentari