dorh o detaljima

Kod Novog Marofa demolirao auto supruge, u glavu udario tri policajca te prijetio smrću

Objavljeno: 13.09.2022. 11:13

Zadnja izmjena: 13.09.2022. 11:13

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 7. rujna podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1984.) zbog počinjena tri kaznena djela napada na službenu osobu, četiri kaznena djela prijetnje i kaznenog djela oštećenja tuđe stvari.

Kako stoji na stranicama Državnog odvjetništva Republike Hrvatske, okrivljenog 38-godišnjaka se tereti da je 11. svibnja 2022. u mjestu kraj Novog Marofa, u dva navrata prijetio 23-godišnjaku da će ga ubiti ako ne povuče tužbu, kao i da je 12. svibnja otvorio i svinuo lim na vratima osobnog automobila svoje supruge te razbio staklo i oba retrovizora na vozilu.

Nadalje stoji kako se okrivljeniku stavlja na teret da je 12. svibnja, nakon uhićenja, u prostorijama policijske postaje udario trojicu policijskih službenika šakom u glavu i ozlijedio ih te im zaprijetio da će ih ubiti.

DORH navodi da se okrivljenik nalazi u istražnom zatvoru, a vijeće Općinskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela i opasnosti od počinjenja kaznenih djela kojima prijeti.

Komentari