Kod višestrukog provalnika policija pronašla i drogu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 25.10.2013. 15:44

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske pretražili su temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu, osobno vozilo kojim se koristi 31-godišnjak s varaždinskog područja.

Navedeni im je prije pretrage dragovoljno predao vrećicu sa sadržajem bijele praškaste materije nalik na drogu amfetamin težine 49.1 gram, te 13 komada tableta lijeka heptanon.    

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad njim, utvrđeno je da postoji sumnja da je u noći 21./22. listopada, u poduzetničkoj zoni u Gornjem Knegincu provalio u prostor kojim se koristi servis poduzeća sa sjedištem u Zagrebu, te servis i salon za prodaju motora poduzeća iz Bikovca, iz kojih je otuđio za sad neutvrđeni iznos  novca. Također se sumnja da je iste noći u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu, pokušao provaliti u poljoprivrednu apoteku vlasništvo poduzeća iz Varaždina.

Navedeni je uz kaznenu prijavu za kaznena djela Teške krađe i Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

>> Ivanečka policija pri provali u kafić zatekla 31-godišnjaka

 

Komentari