Na meti lopova noćas su se našle i drvene kućice na varaždinskom Trgu tradicijskih obrta. Naime, provalnici su nakon nasilnog ulaska iz kućice “Pčelara“ otuđili veću količinu različitih pčelinjih proizvoda...  

Ovo je prvi slučaj da nam netko provali u prodajni objekt. Kućicu na Trgu tradicijskih obrta imamo već četiri godine i “noćne posjetitelje“ prije bismo očekivali tijekom većih manifestacija, kazala nam je Snježana Franić, vlasnica istoimenog OPG-a.- O provali nas je jutros obavijestio jedan od susjeda koji stanuje u obližnjoj ulici Ivana Padovca. Dočekala su me otvorena vrata i ispreturana roba u kućici. Lopovi su ukrali medenu rakiju, više vrsta meda i ostale pčelinje proizvode. Srećom, utržak nikada ne ostavljamo u prodajnom objektu – naglasila je Franić i dodala kako štetu procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Inače, lopovi su pri nasilnom ulasku u kućicu oštetili vrata i okvir, a zapisnik o događaju je sastavila službenica PU varaždinske.

Protiv nepoznatog počinitelja bit će podnesena krivična prijava, a točan iznos nastale štete bit će poznat nakon inventure koja je u tijeku.

Komentari

08.09.2015. 09:43h Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:48

Foto: Josip Novak