Konšćakova: 52-godišnjakinji iz košarice bicikla otuđio torbicu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 15.12.2014. 19:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

U Konšćakovoj ulici u Varaždinu u nedjelju je nepoznati mlađi muškarac drsko okrao 52-godišnju ženu. Ona se vozila biciklom, a kradljivac joj je prišao biciklom te joj iz košarice na prednjem dijelu bicikla otuđio torbicu s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći s četvrtka na petak nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u Jazbini Cvetlinskoj te otuđio novac, razne suhomesnate proizvode, alkoholna pića, cigarete i drugu robu. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna, a policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.   

Nepoznati počinitelj od 1. do 12. prosinca provalio je u kuću u ulici Braće Radića u Varaždinu kojom se koristi 31-godišnjakinja te otuđio bicikl. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv nepoznatog počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 1. do 14. prosinca u Vinogradima Ludbreškim, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 58-godišnjaka. Tom je prilikom otuđio TV, muzičku liniju, gitaru, razni alat i druge predmete. Prema izjavi vlasnika, materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.
    
U nedjelju je provaljeno u kuću u Malom Bukovcu, vlasništvo 65-godišnjakinje, a nepoznati počnitelj  otuđio je noževe i obuću. Nakon što je uočen po mještanima, napustio je mjesto događaja, odbacivši otuđene predmete. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno, a policija za počiniteljem još traga.

U istom mjestu u nedjelju nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 46-godišnjakinje, a otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se po povratku oštećene vlasnice. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Na parkiralištu ispred stambene zgrade u ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu od subote do nedjelje nepoznati je počinitelj provalio u hladnjaču vlasništvo 51-godišnjaka i otuđio  razne prehrambene artikle vlasništvo poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Materijalna se šteta procjenjuje na preko tisuću kuna.  

Komentari