teška prometna nesreća

KOTORIBA ZAVIJENA U CRNO Mlada vozačica (20) preminula nakon što su je mještani izvukli iz gorućeg automobila

google.maps.hr

Objavljeno: 08.02.2017. 09:40

Zadnja izmjena: 08.02.2017. 10:54

Foto: Ilustracija

Jučer je u Kotoribi, u Međimurskoj županiji, na raskrižju ulice Kralja Tomislava i Bana Josipa Jelačića oko 21:55 sati došlo do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradala ženska osoba rođena 1997. godine.

Prema izvješću PU međimurske, vozačica je upravljala osobnim vozilom čakovečkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na samostalno upravljanje motornim vozilom, te se nije kretala obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika. 

Vozačica je, zbog navedenog kretanja, u zavoju osobnim vozilom udarila u prometni znak, a potom i u betonski sakralni objekt koji su se nalazili na otoku za razdvajanje prometnih tokova.

Na mjesto prometne nesreće prvi su pristigli mještani koje je zatekao strašan prizor, te su brzo priskočili u pomoć kako bi vozačicu izvukli iz gorućeg automobila, nakon čega je vozilo u potpunosti izgorjelo. Vozačica osobnog automobila, je nažalost, od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu prometne nesreće.

Neslužbeno doznajemo kako je mlada vozačica iza sebe ostavila dvoje malodobne djece, te su posljedice ove prometne nesreće strašnih razmjera.

 

 

Komentari