Kradljivci diljem Varaždinske županije krali cigarete

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 13.01.2015. 20:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvor: www.nbcnews.com

Od subote do ponedjeljka nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Optujskoj ulici u Varaždinu te otuđio razne vrste cigareta, alkoholna pića i novac.

Materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna, a policijski službenici poduzimaju mjere s ciljem otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Sa subote na nedjelju provaljeno je u kiosk vlasništvo poduzeća iz Zagreba u Ludbreškoj ulici u Varaždinu, a nepoznati počinitelj otuđio je razne vrste cigareta. Visina materijalne štete procjenjuje se na preko deset tisuća kuna, a policija za počniteljem još traga.

U Bartolovečkoj ulici u Trnovcu od nedjelje do ponedjeljka provaljeno je u kiosk vlasništvo poduzeća iz Zagreba, a otuđeni su cigarete, duhan, tablet i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se inventurom, dok će se protiv nepoznatog počinitelja podnijeti  kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.   

U ponedjeljak je pak nepoznati počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Zagrebačkoj ulici u Ljubešćici i otuđio iznos od nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedene provale.

Komentari