Krađu alkohola spriječio alarm, ali se provalnici vratili 2 sata kasnije

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 10.01.2014. 09:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: Ilustracija

U četvrtak oko 00.20 sati, u Školskoj ulici u Pušćinama, 20-godišnjak i dvojica 18-godišnjaka iz Pribislavca, razbivši prozor izloga, provalili su u prodavaonicu mješovite robe vlasništvo poduzeća iz Varaždina.

Zbog uključenja alarma odustali su od krađe i pobjegli. Zaposlenici prodavaonice otvor na izlogu su privremeno sanirali, ali su se počinitelji u 2,57 minuta vratili i ponovo kroz isti otvor provalili u prodavaonicu odakle su ukrali alkoholna pića i zbog ponovnog uključenja alarma pobjegli.

U 3,20 minuta policijski službenici uhvatili su ih tijekom bijega u Varaždinskoj ulici u Kuršancu i protiv njih će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći sa srijede na četvrtak, u vremenu od 20 do 8 sati, u Mačkovcu nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt poduzeća iz Mačkovca odakle je ukrao audio uređaje, alkoholna pića i novac.

Materijalna šteta cijeni se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari