Krešo Latin kojeg su povezivali sa sotonistima pronađen mrtav u Motičnjaku

Objavljeno: 18.03.2015. 10:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: facebook

Završila je potraga za nestalim Krešom Latinom (23) iz Lepoglave i to nažalost tragično. U utorak je u Trnovcu na predjelu Motičnjak pronađeno mrtvo tijelo, a kako doznajemo riječ je o Kreši Latinu.

Latin je nestao 7. veljače. Društvo ga je pokupilo u Gredi ostavilo na Autobusnom kolodvoru u Varaždinu te mu se od tada izgubio svaki trag.

- Riječ je o vrlo inteligentnom momku koji nije upadao u probleme i stvarno ne vidim razloge zašto bi tek tako nestao. Inače je bio zaposlen, a trenutno je na bolovanju zbog ozljede ruke. Njegovo društvo nije uopće loše, samo znaju imati određene finte. Osobno sam bio protiv toga, no danas mladi imaju svoj vid zabave.  Nadamo se da je živ i zdrav te da će se uskoro vratiti kući – rekao je tada Krešin otac.

Cijeli slučaj navodno je bio povezivan i sa sotonistima, a u cijeloj istrazi pomagao je socijalni pedagog i psihoterapeut Nebojša Buđanovac koji je držao da Krešo nije pripadnik sotonističke sekte.

- Dobro sam pregledao njegov Facebook profil i među prijateljima ima pravih sotonista, no držim da on nije član sekte. On sluša vrstu glazbe koja se povezuje sa sotonistima, no cijeli njegov imdž je više njegov hir. Slučaj je vrlo složen i nadam se da sotonisti nisu uključeni u njegov nestanak, no ništa ne isključujem –  tvrdio je Buđanovac.

Potraga za Krešom završila je tragično.

- Krešo je pronađen je mrtav u Dravi - dodala je majka.

Latin je tako pronađen u utorak na predjelu Motičnjak u Trnovcu. Liječnica ekipe Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je izašla na mjesto događaja, pregledom tijela nije utvrdila tragove nasilja, dok se o uzroku smrti nije mogla izjasniti. O događaju je obaviještena zamjenica Županijske državne odvjetnice u Varaždinu koja je odredila očevid i obdukciju te je mrtvo tijelo prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Komentari