Krivolov kod Palinovca: Tri srndaća u žičanim zamkama

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 24.03.2014. 17:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: ilustracija

Policijska uprava međimurska izvijestila je o nekoliko krađa koje su se proteklih dana dogodile na području Međimurja, kao i o vandalizmu na dječjem igralištu te protuzakonitom lovu.

Tijekom noći s 20. na 21. ožujak, u Zasadbregu, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije nogometnog kluba, odakle je ukrao alkoholna i bezalkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U petak, 21. ožujka u Belici, u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ispremetao stvari i ukrao novac, razni nakit, ručni sat i bankovnu karticu. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U petak, 21. ožujka u vremenu od 11 do 16.15 sati, u Čakovcu, u Ulici Valenta Morandinija, u trgovini poduzeća iz Zagreba nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju zaposlenica i sa prodajnih polica ukrao razne kozmetičke proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 15. do 21. ožujka, u Držimurcu, nepoznati počinitelj je iz otvorenog štaglja ukrao dvobrazdni plug. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 21. do 23. ožujka, u Strahonincu, u Poljskoj ulici, nepoznati počinitelj je na dječjem igralištu razbio drvenu penjalicu namijenjenu za dječju igru u vlasništvu Općine. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

U vremenskom razdoblju od 9. do 23. ožujka, u poljskom predjelu zvanom "Medvar", nedaleko mjesta Palinovca, nepoznati počinitelj postavio je više žičanih zamki u koje su se uhvatila tri srndaća, vlasništvo lovačko društva. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari