Kroz vikend krađe kokoši, automobila, torbica i mesinganih predmeta

Objavljeno: 14.07.2014. 12:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom, zbog sumnje da je u petak, 11. srpnja oko 15.40 sati pokušao provaliti u župni dvor u Svetom Đurđu, pri čemu su ga uočili građani.

Protiv 27-godišnjaka će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U noći s 10. na 11. srpnja, u Optujskoj ulici u Varaždinu, na predjelu zvanom Mali Prelogi, nepoznati je počinitelj provalio u tri vikend kuće vlasništvo 59-godišnjaka i dvije ženske osobe starosti 54 i 40 godina.

Provalnik je otuđio ručnu pilu, nekoliko kokoši, radio prijemnik i drugo. Materijalna se šteta procjenjuje na oko tisuću kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 24. lipnja do 13. srpnja, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u Možđencu, na predjelu Visočka steza, koja je u vlasništvu 55-godišnjakinje. Otuđio je razne mesingane predmete.

Materijalna se šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U noći s 12. na 13. srpnja, nepoznati je počinitelj iz dvorišta kuće u Podvorcu, otuđio osobno vozilo marke „Fiat Punto“, vlasništvo 62-godišnjaka.

Materijalna se šteta procjenjuje na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Krađa se dogodila i u nedjelju, 13. srpnja oko 18.30 sati, u ugostiteljskom objektu u Supilovoj ulici u Varaždin. Nepoznati je počinitelj otuđio torbicu s novčanikom i novcem vlasništvo 34-godišnjakinje.

Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari