Prema neslužbenim informacijama Matanić je napadnut u zatvorskom dvorištu. Tamo je navodno između njega i još jednog zatvorenika došlo do svađe. U fizičkom obračunu što je uslijedio drugi je zatvorenik Matanića udario u utegom u glavu, javlja Novi List

Po život opasne ozljede ima Robert Matanić, osuđen na 35 godina zatvora zbog ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića, što ih je zadobio u sukobu koji se oko podneva dogodio u Zatvoru u Lepoglavi.

Prema neslužbenim informacijama Matanić je napadnut u zatvorskom dvorištu. Tamo je navodno između njega i još jednog zatvorenika došlo do svađe. U fizičkom obračunu što je uslijedio drugi je zatvorenik Matanića udario u utegom u glavu. Uteg mu se našao pri ruci budući da se u dvorištu nalaze i sprave na kojima zatvorenici mogu vježbati.

Zašto je izbio ovaj sukob koji je okončan u krvi za sada nije poznato. Tijekom poslijepodneva očevid u Kaznionici u Lepoglavi obavljao je zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu Darko Galić koji nam je tek potvrdio da je napadnut upravo Robert Matanić, no ostale detalje ovog događaja za sada nije obznanio.

Prema informacijama do kojih smo došli Matanića je napao Dario Šišaković, 24-godišnjak koji u Lepoglavi služi kaznu od 14 godina zatvora zbog ubojstva zagrebačke profesorice Dijane Ćulibrk.

U Općoj bolnici u Varaždinu kamo je Matanić prevezen nisu nam željeli potvrditi u kakvom se stanju nalazi odnosno koliko su ozbiljne ozljede što ih je zadobio u zatvorskoj tučnjavi

Komentari

19.03.2015. 21:20h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija