Kudelić: Teško ozlijeđeni suputnik s motora je stabilno i izvan životne je opasnosti

Objavljeno: 08.03.2015. 13:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Izvijestili smo o prometnoj nesreći u kojoj je život izgubio 26-godišnji motociklist, a kako neslužbeno doznajemo riječ je o Siniši Novoselcu (26) iz Varaždina. U nesreći je s teškim ozljedama prošao suputnik Josip Horvat (20), no njegovo stanje je stabilno.

>>Trnovec: Život izgubio 26-godišnji vozač motora, suvozač teško ozlijeđen

Motociklom je desnom stranom kolnika iz Bartolovca prema Varaždinu upravljao Siniša Novoselec. Izlaskom iz desnog zavoja uslijed neprilagođene brzine kretanja, stanju kolnika i uvjetima prometovanja, izgubio je nadzor nad upravljačem. Potom je motociklom sletio ulijevo na bankinu i dijelom udario u betonsko metalnu ogradu, a dijelom u drveni stup nosača javne rasvjete.

Od ozljeda je preminuo na mjestu nesreće, a Josip Horvat (20), koji je bio suputnik, zadobio je teške ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

- Mladić je stigao s ozljedama glave, ruku i nogu. Brzo je operiran i trenutno je izvan životne opasnosti - rekao je Nenad Kudelić, zamjenik sancijskog upravitelja Opće bolnice Varaždin.

Istaknimo da su obojica mladića strastveni navijači Varteksa, a posebno 20-godišnji Josip koji ne propušta susrete Bumbara.

Dodajmo da je Novoselec treća stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije ove godine.

Komentari