Lančani sudar između dva osobna i dva terenta vozila, u kojem je na sreću samo lakše ozlijeđeno jedno četverogodišnje dijete, dogodio se jučer u Koprivničkoj ulici u Varaždinu.

Nesreća se dogodila ujutro oko 7 sati, u trenutku kada je 30-godišnjak upravljajući teretnim vozilom, zbog neprilagođene brzine kretanja udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je u istom smjeru upravljao 37-godišnjak, a koji je u tom trenutku zaustavio svoje vozilo radi nailaska na zaustavljeno vozilo ispred sebe.

Od siline udara vozilo 37-godišnjaka odbačeno je prema naprijed gdje je udarilo u stražnji dio teretnog vozila kojim je upravljao 39-godišnji muškarac i koji je svoje vozilo bio zaustavio ispred pješačkog prijelaza.

Netom nakon sudara u kojem su sudjelovala ova tri vozila, 29-godišnja je žena zbog neprilagođene brzine vozila, naletjela na stražnji dio zaustavljanog teretnog vozila.

U prometnoj nesreći ozlijeđeno je četverogodišnje dijete iz osobnog vozila 37-godišnjaka, a nakon pružene pomoći u varaždinskoj bolnici, konstatirano je da je dijete zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Komentari

13.04.2012. 11:43h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29