u smjeru Braće Radića

LANČANI SUDAR Zbog neprimjerene brzine izazvao nesreću u ulici Ratimira Hercega - ozlijeđena jedna osoba

Kako javlja PU varaždinska, jučer je oko 13 sati u Varaždinu u prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba u kojoj je mladić upravljao osobnim vozilom ulicom Ratimira Hercega u smjeru ulice Braće Radić, te zbog neprimijere brzine udario auto ispred sebe.
Objavljeno: 15.02.2019. 09:06

Zadnja izmjena: 15.02.2019. 09:10

Foto: Ilustracija

Kako javlja PU varaždinska, jučer je oko 13 sati u Varaždinu u prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba u kojoj je mladić upravljao osobnim vozilom ulicom Ratimira Hercega u smjeru ulice Braće Radić, te zbog neprimjerene brzine udario auto ispred sebe.

Naime, brzinu kretanja nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku uslijed čega je udario u zadnji dio automobila kojim je u istom smjeru upravljao 54-godišnjak. Također, od udara je vozilo odbačeno unaprijed gdje je prednjim djelom udario u zadnji dio auta kojim je upravljala 19-godišnjakinja, koja je zaustavila vozilo zbog nailaska na zaustavljenu kolonu ispred. Ozljede je zadobio 54-godišnji vozač, a medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane...

Komentari