Ljestvama se popeo na tavan i pod okriljem noći uspio odnijeti 100 kg suhog mesa

Objavljeno: 16.12.2015. 11:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Ilustracija

U Hrastovljanu je tijekom noći s 15. na 16. prosinac došlo do provale i krađe... 

Naime, nepoznati je počinitelj ušao u dvorište u vlasništvu 57-godišnjaka. Tom se prilikom, uz pomoć ljestvi koje je tamo pronašao, popeo na tavanski prostor garaže i ukrao oko 100 kilograma suhomesnatih proizvoda. 

Iste je noći nepoznati počinitelj provalio u prostoriju za sušenje mesa u ulici Miroslava Krleže u Hrženici. Iz prostorije u vlasništvu 52 - godišnjaka i otuđio oko 80 kilograma domaćih suhomesnatih proizvoda. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenih kaznenih djela. 

Budući da je u posljednje vrijeme zabilježen niz ovakvih kaznenih djela provala i krađa suhomesnatih proizvoda, PU Varaždinska apelira na građane da povećaju mjere sigurnosti i zaštite svojih objekata. 

Od 13. do 15. prosinca, u ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u šupu vlasništvo muškarca starosti 59 godina. Pritom je otuđio plinski bojler. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna te policija nastavlja rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

 

Komentari