U Hrastovljanu je tijekom noći s 15. na 16. prosinac došlo do provale i krađe... 

Naime, nepoznati je počinitelj ušao u dvorište u vlasništvu 57-godišnjaka. Tom se prilikom, uz pomoć ljestvi koje je tamo pronašao, popeo na tavanski prostor garaže i ukrao oko 100 kilograma suhomesnatih proizvoda. 

Iste je noći nepoznati počinitelj provalio u prostoriju za sušenje mesa u ulici Miroslava Krleže u Hrženici. Iz prostorije u vlasništvu 52 - godišnjaka i otuđio oko 80 kilograma domaćih suhomesnatih proizvoda. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja navedenih kaznenih djela. 

Budući da je u posljednje vrijeme zabilježen niz ovakvih kaznenih djela provala i krađa suhomesnatih proizvoda, PU Varaždinska apelira na građane da povećaju mjere sigurnosti i zaštite svojih objekata. 

Od 13. do 15. prosinca, u ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u šupu vlasništvo muškarca starosti 59 godina. Pritom je otuđio plinski bojler. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna te policija nastavlja rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

 

Komentari

16.12.2015. 11:59h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Ilustracija