Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se u proteklom razdoblju dogodile na području Međimurja.

U razdoblju sa 29. na 30. srpnja u vremenu od 16 do 3:15 sati u Ulici Josipa Broza Tita u Murskom Središću, nepoznati počinitelj provalio je u garažu i ukrao motocikl vlasništvo 27-godišnjaka iz Murskog Središća. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s utorka na srijedu, 29. na 30. srpnja, u vremenu od 20 do 3:30 sati, u Jurovcu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu gdje je ispremetao stvari i ukrao cigarete i druge prodajne artikle. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Tijekom noći s utorka na srijedu, 29. na 30. srpnja, u vremenu od 18 do 7:30 sati u Donjoj Dubravi, na gradilištu visećeg mosta kod ulice Zlatarski strmec, nepoznati počinitelj je provalio u kontejner poduzeća iz Požege i ukrao električnu bušilicu i kutnu brusilicu. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je tešku krađu iz kuće u Ulici Ivana Gundulića u Mihovljanu, 29. svibnja ove godine, počinio 19-godišnjak iz Pribislavca koji je provalio u kuću i ukrao prijenosno računalo. Ukradeno računalo pronađeno je i vraćeno vlasniku, a protiv njega će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari

31.07.2014. 08:58h Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija