Lopov iz trgovine u Čakovcu ukrao nekoliko prijenosnih računala

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 04.04.2014. 09:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Policijska uprava međimurska izvijestila je o krađama koje su se dogodile proteklih dana.

Tijekom noći s 2. na 3. travnja, u Čakovcu, u Ulici Ivana Mažuranića, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca, gdje je ukrao nekoliko prijenosnih računala. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dijete s područja Međimurske županije počinilo kazneno djelo "teške krađe", u ponedjeljak, 21. listopada 2013. u vremenu od 9.45 do 10.30 sati, u Svetom Juraju u Trnju, gdje je provalio u obiteljsku kuću, ispremetao stvari, te ukrao razni nakit i sat. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a prema počinitelju će se podnijeti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 22-godišnjak iz Piškorovca, počinio kazneno djelo "teške krađe", u utorak, 21. siječnja u vremenu od 13.30 do 15 sati, u Totovcu, u Ulici Vladimira Bakarića, gdje je iskoristio nepažnju ukućana te kroz otključana vrata ušao u obiteljsku kuću i ukrao razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja će se podnijeti kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Komentari